En sprød tærte hvor
den salte krabbesmag kombineres fint med broccoli. Det smager bare så
godt. Retter med krabbe og broccoli er altid godt!
Tid: ca 1¼ time,
heraf 30 min. i køleskab og 35 min. i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca
3 mdr. 4-6 pers.
# Ingredienser
MØRDEJ:
3 dl hvedemel
100 g smør eller
margarine
2-3 spsk vand
FYLD:
150 g "Crab-Sticks"
250 g frossen broccoli
200 g friske
champignoner
1 spsk smør eller margarine
ÆGGESTAND:
3 æg
3 dl mælk
1 tsk salt
1 tsk italiensk
salatkrydderi
* Fremgangsmåde
1. Hak
ingredienserne til dejen sammen, gerne i foodprocessoren.
Ælt den hurtigt
sammen.
Lad dejen hvile i
køleskabet ca 30 min.
2. Skær
"Crab-Sticksene" i bidder.
Del broccolien i små
buketter.
Skær champignonerne
i skiver.
Svits dem på en
pande i fedtstoffet.
3. Pisk
ingredienserne til æggestanden sammen.
4. Tryk dejen ud i
en tærteform, ca 24 cm i diameter.
Forbag bunden ved 225
°C i ca 10 min.
5. Læg
"Crab-Sticks", broccoli og champignoner i tærtebunden og hæld
æggemassen over.
Bag tærten ved 225
°C ca 25 min.
6. Server tærten lun
med en salat af skivede rødløg, agurk og icebergsalat.
Tips: Bag små portionstærter. Nemt og sjovt at
servere.
De kan fryses og
senere optøs og varmes i mikroovnen.
INFO: Crab-Sticks, efterligning af krabbekød er en type fisk
og skaldyr lavet af stivelse og fint pulveriseret hvid fisk, der er blevet
formet og tilberedt til at ligne ben-kødet af snekrabbe eller japansk krabbe.
Det er et produkt, der bruger fiskekød til at efterligne skaldyrskød. Kaldes
også surimi.
Se alle de bedste opskrifter med Pie
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------