Disse vegetariske
pizzaer er perfekte at servere som tilbehør, til en drink eller et glas vin,
inden gæsterne har sat sig til bords.
Forberedelse 45 min.
Tilberedning. 10-15 min. 20 stk.
#Ingredienser
DEJ:
2½ dl kvark
2 tsk salt
5 spsk olie
2 æg
8⅓ dl hvedemel
FYLD:
1 lille zucchini
1 lille løg
2 spsk smør eller
margarine
2 spsk cremefraiche
½ tsk salt
⅛ tsk hvid peber
1 nip reven muskat
1 spsk friskpresset citronsaft
100 g pillede rejer
80 g reven emmenthaler
* Tilberedning
1. Bland kvarken
godt med salt, olie og æg.
Sigt melet over og
ælt det til en smidig dej.
Lad dejen hvile
tildækket i 30 min.
2. Riv halvdelen af
zucchinien fint og skær resten i tynde skiver.
Hak løget fint.
3. Smelt fedtstoffet
på en pande og steg løgene blanke.
Tilsæt reven
zucchini og lad det stege med ca. 10 min.
Tag panden fra
varmen og lad det køle lidt af.
4. Rør cremefraichen
i og smag til med salt, peber,
reven muskat og
citronsaft.
Varm ovnen til 225
°C.
5. Ælt dejen igennem
på et melet bord, del den i 20 dele og
form dem til boller.
Tryk dem ud i
cirkler ca. 8 cm i diameter og læg dem på
en bageplade med bagepapir.
6. Fordel
zucchinimassen på og læg zucchiniskiver og
rejer ovenpå. Drys
med osten.
Bag på nederste
rille i 10-15 min.
Tips:
Variation: du kan
lægge forskelligt fyld på pizzabundene.
Prøv med fx porre og røget fisk:
rens 3 spæde porrer,
skyl dem og skær dem i skrå strimler.
Blancher dem knapt 1
min i kogende saltet vand og
lad dem dryppe af i
en si.
Svits ¡ af porren ca. 3 min i lidt fedtstof og
bland med cremefraichen.
Krydr med salt, peber og muskat og
fordel så blandingen
på pizzaerne.
Læg resten af porren
og 150 g røget fisk i tern ovenpå.
Drys med
parmesanost.
Bag i ovnen som
anvist i opskriften.
Pr. stk.: Energi: Kcal
174 = kj 730
Kulhydrat 19 g
Protein 7 g Fedt 8 g (41 %) Fibre 1 g
• Magert fyld som
zucchini og rejer holder kalorietallet nede.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter og med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.