Gratin med fisk og
skaldyr. Fiskegratin er god frokost- eller forret. Det er nem og billig
mad.
Server med citronbåde, små
kogte kartofler og persillesmør.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Stegetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
500 g god fiskefars
1 mellemstort løg
1 æg
3-4 spsk fløde
2 spsk finthakket dild
salt og peber
450 g dampede
muslinger (1 stor dåse)
3-4 spsk rasp
3-4 spsk smør
* Tilberedning
1. Køb en god
fiskefars eller tilbered den selv, se opskrift side 62.
Rør den derefter sammen med 1 revet løg, æg og fløde.
Bland den
finthakkede dild i og krydr med salt og peber.
2. Lad muslingerne
dryppe godt af og vend dem i farsen.
Fordel farsen i fire
godt smurte portionsforme.
3. Drys rasp på
farsen og fordel smørklatter på.
Sæt formene i en 225
°C varm ovn i ca 20 min.
Server retten med
citronbåde, små kogte kartofler og persillesmør.