Skaldyr ser altid lækkert ud - og det smager endnu bedre! Her er en af de bedste opskrifter
Kuverter:4. Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 15
min.
# Ingredienser
1 spsk olie
2,5 dl rasp
1 spsk frisk citrontimian
salt og peber efter smag
1 kg muslinger
et par kviste frisk citrontimian
et par citronskiver
90 g smør
4 fed knust hvidløg
* Tilberedning
1. Varm olien i en lille stegepande.
Tilsæt rasp og svits den under omrøring ved lav varme,
indtil den er gylden.
Tilsæt timianbladene. Krydres med salt og peber.
2. Vask muslingerne og fjern skægget.
Hæld dem i en stor gryde og tilsæt 5 dl vand, et par kviste
citrontimian og et par skiver citron.
Kog det under låg i 6-7 min.
3. Tilsæt, mens muslingerne koger, smør og hvidløg på en
lille pande.
Svits det langsomt ved lav varme, indtil det er let
gyldenbrunt - hvidløgene bør ikke blive for mørke.
4. Afdryp muslingerne. Kasser alle, der ikke har åbnet sig.
Fjern den ene skal - kødet bliver i den anden.
De stables op på et serveringsfad og overhældes med hvidløgssmør.
Drys med rasp og server straks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Sprødt
ovnstegt kyllingebryst
Dessert: Pandekager
med karamelæbler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.