En sikker succes - velsmagende lækkerbiskener både fra land og vand. Her er alle de bedste opskrifter
8 portioner. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
1,5 kg sorte muslinger (cirka 32)
1,2 dl hvidvin
2 hakkede forårsløg
Fyld:
1,2 dl rasp
0,6 dl hvidvin
1 fed knust hvidløg
2 finthakkede forårsløg
2 spsk frisk, hakket persille
120 g smeltet smør
1,2 dl knuste mandler
0,6 dl mandelflager
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 180 °C.
Skrub muslingerne godt og fjern skægget.
Læg muslingerne i en gryde med hvidvin og forårsløg og kog
det under låg i 4 min.
Kassér eventuelle muslinger, der ikke har åbnet sig.
2. Fjern den ene skal, så kødet er fæstnet til den anden.
Læg muslingerne i et enkelt lag på to bradepander.
3. Fyld: Tilsæt rasp og vin og lad det stå i 5 min.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland dem godt.
4 Øs fyldet op i muslingerne og bag dem i 5 min, eller
indtil fyldet er gyldent.
Server straks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Boeuf
Bourguignon
Dessert: Karamelliserede
pærer med chokolade og hindbærsauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.