Logo

Muslinger med mandelskorpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslinger med mandelskorpe 

 
En sikker succes - velsmagende lækkerbiskener både fra land og vand. Her er alle de bedste opskrifter
8 portioner. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 10 min.

 
# Ingredienser
1,5 kg sorte muslinger (cirka 32)
1,2 dl hvidvin
2 hakkede forårsløg

 
Fyld:
1,2 dl rasp
0,6 dl hvidvin
1 fed knust hvidløg
2 finthakkede forårsløg
2 spsk frisk, hakket persille
120 g smeltet smør
1,2 dl knuste mandler 
0,6 dl mandelflager

 
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 180 °C.
Skrub muslingerne godt og fjern skægget.
Læg muslingerne i en gryde med hvidvin og forårsløg og kog det under låg i 4 min.
Kassér eventuelle muslinger, der ikke har åbnet sig.

 
2. Fjern den ene skal, så kødet er fæstnet til den anden.
Læg muslingerne i et enkelt lag på to bradepander.

 
3. Fyld: Tilsæt rasp og vin og lad det stå i 5 min.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland dem godt.

 
4 Øs fyldet op i muslingerne og bag dem i 5 min, eller indtil fyldet er gyldent.
Server straks.
 
Prøv sammen med:
Hovedret: Boeuf Bourguignon
Dessert: Karamelliserede pærer med chokolade og hindbærsauce

 

✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,

 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her