Salater er et
vigtigt indslag i vores daglige kostplan. Gennem salaterne får vi masser af
vitaminer og mineraler og samtidig få kalorier.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min.
# Ingredienser
1 dåse muslinger
naturel (450 g)
4 tomater
4 dl bønnespirer
12-16 sorte oliven
Dressing:
2 dl yoghurt naturel
1 tsk sennep
3 spsk fintklippet
purløg
3 spsk finthakket persille
1 fed hvidløg
* Tilberedning
1. Lad muslingerne
dryppe af i en sigte ..
2. Skær de skyllede
tomater i skiver og skyl bønnespirerne i rigeligt koldt vand.
Lad dem dryppe godt
af i en sigte.
Skær de sorte oliven
i halve.
3. Læg de skivede
tomater på et fad.
Fordel muslinger,
bønnespirer og oliven herpå.
4. Rør dressingen
sammen og smag den godt til.
Hæld den over
salaten eller server den til.
5. Server salaten
med groft brød til.