Rosésalatens lidt bitre smag giver en god brydning til rejer, agurk, syrlige appelsiner og pinjekerner.
Til den friske salat serveres en dressing med appelsin og karry. Herlig
smagsoplevelse.
Tid: ca 15 min. 4
pers.
# Ingredienser
500 g rejer med skal
2 appelsiner
1 agurk
1 hoved rosésalat
50 g pinjekerner
DRESSING:
1 spsk friskpresset
appelsinsaft
½ spsk vineddike
3 spsk olie
½ tsk karry
½ tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Pil rejerne.
Skræl appelsinerne, og skær dem i tynde skiver.
Skyl agurken og skær den i fine strimler.
2. Bræk rosesalaten
i små bidder og læg den sammen med rejerne, appelsinskiverne og den strimlede
agurk, lagvis i en stor skål.
Drys pinjekernerne over.
3. Ryst
ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten.
4. Server salaten
straks med ristet brød til.
Tips: I stedet for pinjekerner, kan du bruge groft
hakkede valnødder.
Se alle de bedste opskrifter med Salater
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------