En god salat med tomater, bladselleri, løg og oliven, der
dufter eksotisk og smager vildt godt. Passer perfekt til muslinger (og andet
godt fra havet!)
Tilberedningstid: 20
min. Til 4 personer.
# Ingredienser
1½ kg friske eller
300 g kogte muslinger
1 icebergsalat
1 friséesalat
2 tomater
2 stængler
bladselleri
2 løg
16 oliven uden sten
4 spsk mayonnaise
saft af 1 citron
salt og friskkværnet
peber
*
Tilberedning
1. Skyl og rens
muslingerne med koldt vand og ryst dem.
Kasser de åbne
muslinger.
Skyl bladsellerien
og skær den i små stykker.
Pil 1 løg og skær
det i skiver.
Kom et par spsk vand
i en stor gryde og læg muslingerne, bladsellerien og løget derned.
Krydr med lidt salt
og peber.
Ryst gryden og kog
ved stærk varme.
Når muslingerne åbner
sig, er de færdige.
Lad dem afkøle og
tag dem ud af skallen.
2. Skyl salaten godt
og skær den ud i fine strimler.
Skyl tomaterne og
skær dem i både.
Skær det andet løg
ud. Halver de stenfri oliven.
Bland 2 spsk kraft
fra muslingerne med mayonnaise og citronsaft.
Bland muslingerne,
salaterne, tomaterne, de stenfri oliven og portionsanret.
Hæld mayonnaise over
og server.
Retten kan kun holde
sig 1 time i køleskabet.
Se alle de bedste opskrifter med muslinger
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.