Denne klassiske, kinesiske forret er også en fin snack, men
sørg for at lave mange af dem!
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 35 min.
# Ingredienser
250 g magert svinekød
250 g rå, pillede rejer, rensede
4 forårsløg, istandgjorte
1 fed hvidløg, presset
1 spsk hakket, friske korianderblade og -stilke
1 spsk fiskesauce
1 æg
8-10 skiver toastbrød
3 spsk sesamfrø
1½ dl vegetabilsk olie
salt og peber
PYNT
friske korianderkviste
rød peberfrugt i tynde strimler
* Tilberedning
1. Kom svinekød, rejer, forårsløg, hvidløg, koriander,
fiskesauce, æg, salt og peber i en foodprocessor eller blender.
Det blendes nogle få sekunder, eller til ingredienserne er
fint hakkede. Hæld det i en skål.
Eller hak kød, rejer og forårsløg meget fint og rør det sammen med hvidløg,
koriander, fiskesauce og sammenpisket æg.
2. Brødskiverne smøres tykt med massen helt ud til kanterne.
Skær skorpen af og skær hver skive i 4 kvadrater eller
trekanter.
3. Overfladen drysses rigeligt med sesamfrø.
4. Varm olien i en stor wok eller pande.
Steg nogle få brødstykker med oversiden nedad i 2 min, eller til de er gyldne.
Vend dem og steg den anden side 1 minut.
5. Afdryppes på køkkenrulle. Steg resten af brødstykkerne.
Serveres med pynt af korianderkviste og peberfrugtstrimler.
Næringsindhold:
Kalorier 674. Sukker 2 g. Proteiner 33 g. Fedt .46 g.
Kulhydrater 33 g. Mættede fedtsyrer 7 g.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.