Grønsagernes milde
smag harmonerer meget fint med den salte smag af skaldyr. Her er en
virkelig lækker ret, der er god netop nu! Ret
nemt og lækkert
Tid: 40 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 squash
1 bundt bladselleri
1 rød peberfrugt
2 løg
1 aubergine
3 spsk olie
1 ds flåede tomater,
knuste
3-4 fed hvidløg
½ tsk salt
300 g rejer med skal
150 g frosne
"Crab-Sticks"
1 ds muslinger (225 g)
* Fremgangsmåde
1. Skær squash,
selleri og peberfrugt i strimler.
Pil og hak løgene.
Skær auberginen i tern.
2. Svits grønsagerne
i olien i en stor gryde.
Hæld tomaterne på.
3. Tilsæt presset
hvidløg og smag til med salt.
4. Lad grønsagerne
simre ca 15 min.
5. Optø rejer og
"Crab-Sticks".
Pil rejerne og skær "Crab-Sticks" i bidder.
6. Kom rejer,
"Crab-Sticks" og muslinger i gryden og varm det hele igennem.
Det må ikke koge,
for så bliver skaldyrene seje.
7. Server retten med
ris eller brød.
Tips: Du kan hælde skaldyrs-ratatouillen i et
ovnfast fad og drysse 2 dl reven ost over.
Gratiner i en 250 °C
varm ovn ca 10 min.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk eller med
Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------