Logo

Skaldyrsstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaldyrsstuvning 

 
Frokost Forret. Arbejdstid: ca 20 min. Kogetid: 7-8 min. Middelsvær at lave. Høj pris. 4 personer.

 
# Ingredienser til Skaldyrsstuvning
75 g pillede rejer (frosne, optøede)
100 g kogte krebsehaler (frosne, optøede)
1 ds muslinger (250 g)

 
Stuvning:
25 g smør
20 g hvedemel (ca. 2 spsk)
1 dl tør hvidvin
½ dl muslingelage
1½ dl fløde
salt og hvid peber
*
Sådan laves Skaldyrsstuvning
1. Skær krebsehalerne en gang igennem på langs.
Hæld lagen fra muslingerne og gem den.
Befri evt. muslingerne for strengen og den lille »sorte« kugle.

 
Stuvning:
2. Smelt smørret i en tykbundet gryde.
Rør det sammen med melet.

 
3. Spæd langsomt og under omrøring med vin, muslingelage og fløde.
Rør stuvningen glat og ensartet og lad den koge svagt i 6-7 min.

 
4. Kom skaldyrene i stuvningen.
Lad dem varme godt igennem uden at koge.
Smag til med salt og peber.

 
Tips: Skaldyrsstuvningen kan serveres alene med ristet brød eller Butterdejssnitter, eller den kan bruges som fyld i Krustader, i små og store vol-au-venter og i Pandekager, usødede.
Krabbekød og/eller hummerkød kan både erstatte og supplere de her anvendte skaldyr.
Ligesom smørdampede champignon og (hen)kogte aspargessnitter er godt fyld.
Stuvningen kan krydres med 1 knsp safran.
Eller tilsættes 1 spsk Pernod, før den koger igennem.

 

Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her