Velegnet tilbehør til både kød og fisk, gerne med citronbåde
til.
Tilbehør Forret. Arbejdstid: 20-30 min. Skal trække: 20 min.
Let at lave. Lav pris. (4 personer)
# Ingredienser til Auberginer,
stegte:
2-3 auberginer (600-)
olie
1 citron
Raspblanding:
lys rasp,
evt. halvt hvedemel
salt og peber
2 finthakkede hvidløgsfed
3-4 spsk finthakket persille
* Sådan laves Auberginer,
stegte:
1. Skyl og tør auberginerne.
Skær dem i tykke skiver på tværs, eller på langs.
2. Drys skiverne med salt og lad dem trække ca 20 min.
Skyl skiverne og tryk dem let tørre.
3. Varm halvdelen af olien op på en pande.
Bland imens ingredienserne til raspen.
4. Vend aubergineskiverne i raspblandingen og steg dem
gyldne 6-7 min på hver side ved svag til jævn varme. Suppler med olie
efterhånden.
5. Server helst direkte fra panden, eller lad auberginerne
fedte af på sugende papir og hold dem varme i en lun ovn med ovndøren på klem,
ellers bliver de hurtigt bløde.
Se flere
opskrifter med Aubergine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------