Porrer er en
virkelig delikatesse og fortjener derfor denne rigtige tilberedning, der
heldigvis er både nem og enkel. En sand lækkerbisken, der vil begejstre
til 4 personer
# Ingredienser
375 g bacon
8 porrer
Sauce:
30 g smør
30 g hvedemel
¼ l porrevand
¼ l tomatpuré
evt. lidt fløde
salt
1 knivspids karry
* Tilberedning
1. Porrerne koges
møre i saltet vand og lægges på et fad.
2. En sauce
tilberedes af smør, mel, karry, porrevand, tomatpuré og
evt. lidt fløde;
hæld den over porrerne.
3. Baconen skæres i
tynde skiver, der ristes på panden og
arrangeres på fadet
ved anretningen.
Tips: Porrerne bevarer deres fasthed og bliver aldrig
trævlede, blot
du husker ikke at
koge dem for længe.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.