Fra bacon, ærter,
agurk og kørvel får mørbraden her, sin krydrede smag og smukke farve. Her
er en virkelig lækker ret med mørbrad, det er altid godt!
Tid: 40 min, heraf
25 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
500 g svinemørbrad
½ pk. bacon (150 g)
1 spsk olie
salt, peber
SAUCE:
1 pk. ærter ( 250 g)
½ frisk agurk
1 spsk hakket kørvel
2 spsk smør eller
margarine
1 dl syltede løg
* Fremgangsmåde
1. Afpuds mørbraden.
Sno baconskiver om
den med 1 cm's mellemrum.
2. Pensl rullen med
olie. læg den på en stegepande og brun den på alle sider.
Drys med salt og
peber.
3. Læg mørbraden i
et letsmurt ovnfast fad og eftersteg den i ovnen ved 175 °C i 25 min.
4. Optø og varm
ærterne efter anvisningerne på pakken.
Lad dem løbe af.
5. Skær agurken i
tern og hak kørvelen.
6. Smelt fedtstoffet
på en pande.
Steg agurken nogle min uden at den tager farve.
Tilsæt ærter og
syltede løg. Krydr med kørvel.
7. Når kødet er
færdigt skal det hvile under alufolie i 10 min.
Skær det derefter i
ensartede, fine skiver.
8. Hæld stege skyen
over grønsagerne. Varm det igennem.
9. Server mørbraden
med agurker og ærter samt kogte kartofler.
Tips: Ekstra pikant smag får du, hvis du erstatter
agurken med en syltet agurk, som
hakkes og blandes med de øvrige ingredienser.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------