Sprødt
kartoffelskind, smeltet ost og blødt kartoffelfyld. Retten er et kæmpe
hit. Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld ret
4 personer. Stege-/kogetid:
ca 1 time og 15 min.
# Ingredienser
4 bagekartofler
(store)
Fyld:
2 dl cremefraiche
(9%)
1½ tsk karry
salt og peber
300 g kylling (kogt
eller stegt)
200 g majs fx fra
frost
100 g
gratineringsost
Tilbehør: persille
og blandet salat
* Tilberedning
1. Bag kartoflerne
ca 1 time ved 200 °C.
Skær kartoflerne
over på langs til 2 halve.
Skrab indmaden ud,
og kom den i en skål.
2. Mos kartoflerne,
og rør cremefraiche i.
Krydr med karry,
salt og peber.
Vend kyllingetern og
majs i.
Kom mosen i de
udhulede kartofler, og drys osten over.
3. Gratiner
kartoflerne ca 12-15 min. ved 225 °C.
Pynt med persille
inden servering.
Tips: Tør de vaskede kartofler, og smør dem med
olie inden de kommer i ovnen. Så får de sprødt skind.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.