Her får du kylling i flere spændende udgaver. Fx Marineret
kyllingesalat, Marineret kylling med rucola, med yoghurtmarinade eller Asiatisk
marineret kylling
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 15 min. 2 personer.
# Ingredienser
Marinade:
1 bundt basilikum
2 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
1½ dl olie
salt og friskkværnet
peber
Kylling og salat:
2 stykker kyllingebryst (fladbanket)
4 skiver bacon
1 spsk olie
200 g babyspinat
* Tilberedning
Tag er par blade
basilikum fra til pynt, og hak resten.
Pil og hak hvidløg.
Riv, og pres citronen.
Skær hvert
kyllingestykke i 4 tykke skiver.
Skær baconen i tynde
strimler, og steg det på panden 5 min,
indtil det er
sprødt. Sæt til side.
Tilbered marinaden i
et fad:
Hæld olie,
citronsaft, hvidløg og hakket basilikum i, og
bland det godt
sammen.
Tilsæt
kyllingestykkerne, og mariner dem 2 timer i køleskab.
Brun
kyllingestykkerne 10 min på en varm slip-let pande,
uden olie, indtil de
er gyldne.
Læg en bund af
spinatblade på hver tallerken.
Dryp med olie, og
læg kyllingestykkerne ovenpå.
Drys med bacon,
citronskal og resten af de hakkede basilikumblade.
Krydr med salt og
peber, og server varm eller kold.
Marineret kyllingesalat
Brun 1 løg med 1 spsk af marinaden.
Bland det med babyspinat og kyllingestykker.
Udelad bacon, og tilsæt 2 hakkede soltørrede tomater.
Marineret kylling med rucola
Udskift babyspinat med rucola og bacon med høvlet parmesan.
Kylling med yoghurtmarinade
Tilbered en marinade af 1 lille bæger yoghurt naturel,
saften af 1 lime og 1 knsp citrontimian.
Asiatisk marineret kylling
Tilbered en marinade med 1 stilk finthakket citrongræs,
saften af 1 citron, 1 spsk sesamolie og 1 tsk sesamfrø.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------