Broccoli passer godt sammen med sort bønnesauce i denne
opskrift, og mandlerne giver ekstra sprødhed og smag.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
450 g broccoli, i små buketter
2 spsk solsikkeolie
1 løg, skivet
2 fed hvidløg, i tynde skiver
25 g mandelflager
1 kinakål hoved, strimlet
4 spsk sort bønnesauce
* Tilberedning
1. Bring en stor gryde vand i kog.
2. Læg broccolibuketterne i gryden og kog dem 1 minut. De
afdryppes godt.
3. Imens varmes olien i en stor, forvarmet wok.
4. Tilsæt løg og hvidløg og lynsteg, til de begynder at
brune.
5. Tilsæt broccolibuketter og mandelflager og lynsteg
yderligere 2-3 min.
6. Tilsæt strimlet kinakål og lynsteg endnu 2 min.
7. Rør den sorte bønnesauce i wokken og vend grønsagerne
rundt i den.
Kog til saucen begynder at boble.
8. Fordel grønsagerne i varme portionsskåle og server
straks.
Næringsindhold:
Kalorier 139. Sukker 3 g. Proteiner 7 g. Fedt 10 g.
Kulhydrater 5 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
VARIANT
Anvend eventuelt usaltede cashewnødder i stedet for mandler
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.