Raffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg til pålæg et anstrøg af fremmedartet luksus - kan bestemt anbefales
Til 2-4 portioner. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
3 passionsfrugter
salt, sukker, peber
4 spsk olie
1 miniagurk (150 g)
2 forårsløg
25 g saltede jordnøddekerner
350 g kamsteg til pålæg
* Tilberedning
1. Frugtkødet skrabes ud af 3 passionsfrugter.
Bland med salt, sukker, peber og 4 spsk olie.
Lad det trække i 10 min, før det hældes gennem en si for at
få fjernet kernerne.
2. Miniagurk skæres i små terninger, 2 forårsløg
skæres i fine ringe, 25 g saltede jordnøddekerner hakkes, og det hele blandes
med vinaigretten.
3. Skåret kamsteg til pålæg fordeles på tallerkener
og dryppes med vinaigretten.
Energi pr. portion (til 4): 29 g protein, 18 g fedt, 8 g kulhydrater
= 318 kcal (1334 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.