Forret. Arbejdstid: 30 min. Gratinering: 30 min. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)
# Ingredienser
til Champignon, farserede:
500 g store champignon
100 g bacon
4 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
2 spsk rasp
2 spsk reven parmesanost
2 spsk olie
*
* Tilberedning Champignon,
farserede:
1. Skær rodenden af champignonerne, skyl dem under rindende,
koldt vand og tryk dem tørre i et viskestykke.
2. Skær stokkene af og hak dem fint. Skær baconen i små
tern, pil skalotteløgene og hak dem.
3. Bland de hakkede champignonstokke, baconternene, de
hakkede skalotteløg, raspen, den revne parmesan og det knuste hvidløgsfed.
4. Tænd ovnen på 200 °C.
5. Læg champignonhovederne med hulningen opad i et velsmurt,
ovnfast fad.
Fordel svampeblandingen i hovederne. Dryp dem med olien.
6. Dæk fadet med folie og lad de farserede champignon
gratinere i ovnen ca. 30 minutter. Fjern folien de sidste 10 minutter.
Dryp med mere olie, hvis champignonerne ser ud til at blive
for tørre.
Server straks.
Tips: Retten kan tilberedes med skinke i stedet for
bacon. Farserede champignon kan serveres som forret eller som snacks til
drinks.
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------