Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 25 minutter Kogetid: ca. 15 minutter. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer
# Ingredienser
til Champignoncurry:
½ kg champignon
2 store løg
300 g kartofler
300 g tomater
3 spsk olie
2 tsk karry
2 spsk frisk revet ingefær
1 tsk gurkemeje
½ tsk chilipulver
2 fed hvidløg
3 spsk citronsaft
1 dl vand
salt
* Tilberedning Champignoncurry:
1. Skær rodskiven af svampene og skyl dem under rindende,
koldt vand.
Tryk dem tørre i et viskestykke.
Pil og hak løgene.
Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver, evt. på
agurkehøvl.
Skær tomaterne i mindre stykker.
2. Varm olien op i en gryde.
Tilsæt alle krydderier, og lad dem »brænde af« et øjeblik.
Kom løg og hakket hvidløg i og svits det kort.
3. Tilsæt champignon, kartofler og tomater sammen med vand
og citronsaft.
Lad retten småkoge i 15 minutter, til kartoflerne er møre.
Rør af og til i curryen.
Kom evt. mere vand ved, hvis det bliver for tørt.
4. Smag champignoncurryen til med salt og evt. flere
krydderier.
Serveres meget varm.
Server ris med svitsede peberfrugt- og porre stykker til
champignoncurryen.
Tips: Server gerne mangochutney til.
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------