Den søde dessert
(ikke kløe) med rabarberkompot og omeletter serveret i små skåle med
chokoladesauce i bunden – det er bare godt
4 Personer
# Ingredienser
2 spsk rørsukker
2 dl piskefløde
40 g mørk chokolade
(70 %)
12 æg
2 dl mælk
smør til stegning
mynte til pynt
Rabarberkompot:
200 g rabarber i
skiver
100 g sukker
5 dl vand
* Tilberedning
Kog rabarber op med
sukker og vand i 2 min og lad det køle af.
Smelt sukker, fløde
og chokolade i vandbad og hold det lunt.
Bland æg og mælk. Lav
4 omeletter:
Hæld æggemassen på
en varm pande med smør, og lad den stivne let.
Saml æggemassen ved
at løfte pandens håndtag en smule.
Læg
rabarberkompotten i midten af dem.
Rul omeletterne
sammen og skær dem i skiver.
Server dem i små
skåle med chokoladesaucen i bunden.
Pynt med mynteblade.
Husk at stege omeletterne i et par min med et låg på.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.