Logo

Fennikelsalat med avocado og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikelsalat med avocado og dild

 
Fennikel virker hver gang til en fiskeret. Den skal helst skæres så tyndt som muligt for at bevare sprødheden. Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld salat.
4 personer. (tilbehør) Arbejdstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
2 fennikler
1 rødløg

2 modne avocadoer
citronsaft

1 bundt dild
salt og peber

olie

 
* Tilberedning
1. Halvår fenniklerne, og fjern stok og bund.
Snit fennikel meget fint. Brug evt. en mandolin.
Læg strimlerne i iskoldt vand.

 
2. Skær løget i tynde både.
Halvår avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadoerne i tern.

Dryp straks citronsaft over.

 
3. Vrid fennikelstrimlerne fri for vand, og vend med rødløg, avocado og hakket dild.


4. Krydr med salt og peber, og dryp med olie.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her