Fennikel virker hver
gang til en fiskeret. Den skal helst skæres så tyndt som muligt for at bevare
sprødheden. ✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld salat.
4 personer. (tilbehør)
Arbejdstid: ca 20 min.
# Ingredienser
2 fennikler
1 rødløg
2 modne avocadoer
citronsaft
1 bundt dild
salt og peber
olie
* Tilberedning
1. Halvår
fenniklerne, og fjern stok og bund.
Snit fennikel meget
fint. Brug evt. en mandolin.
Læg strimlerne i
iskoldt vand.
2. Skær løget i
tynde både.
Halvår avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadoerne i tern.
Dryp straks citronsaft
over.
3. Vrid
fennikelstrimlerne fri for vand, og vend med rødløg, avocado og hakket dild.
4. Krydr med salt og
peber, og dryp med olie.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.