Prøv denne lette og forfriskende ret til sommervarmen.
Fiskedolmer ser godt ud og er tilmed let at lave. Til retten serveres
kartoffelmos og en tomatsalat.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: 20-25 min. Fryseegnet
# Ingredienser
750 g
rødspættefileter
2 spsk citronsaft
salt, peber
1 glas kaviar på ca
60 g
1 kinakålhoved
1 dl tør hvidvin
eller 1 dl vand og 2 spsk citronsaft
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 225
°C.
Dryp fileterne med
citronsaften og drys dem med salt og peber.
Kom rognen på.
3. Rul fileterne
sammen.
Tag lige så mange
blade fra kålen, som fileter.
Dyp dem ganske kort
i koghedt vand.
Lad dem dryppe godt
af og læg fileterne herpå.
4. Rul kålen om
fiskefileterne og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
5. Hæld vin eller
vand og citronsaft over fisken.
Dæk med alufolie.
6. Sæt fadet i ovnen
på midterste rille og lad fisken simre i 20-25 min.
Server kartoffelmos
samt en tomatsalat til.