Det er ikke alle,
der kan lide fisk, men tilberedt på denne måde kan fiskedagen blive rigtig
populær!
Her er en virkelig lækker ret med fisk, der er god netop nu!
Ret nemt og lækkert
Tid: 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
400 g torskefilet
5 tomater
1 squash
1 rødløg
1-2 fed hvidløg
1-2 spsk olie
½z tsk merian
1 tsk salt
¼ tsk peber
persille
* Fremgangsmåde
1. Optø fisken, hvis
den er frossen.
Skær den i tern
eller brede strimler.
2. Skyl tomater og
squash.
Skær dem i både og i
store tern.
3. Pil løget og skær
det i strimler.
Pil og hak hvidløg.
4. Varm olien i en sauterpande.
Steg alle grønsagerne nogle min til tomaterne afgiver saft.
5. Læg fisketern ned
blandt grønsagerne.
Krydr med merian,
salt og peber.
6. Lad det simre til
fisken er hvid og uigennemsigtig.
7. Drys hakket
persille over og server retten med brød og evt. kogte kartofler.
Tips: Torskefileten kan erstattes med andre
fisketyper eller fiskeboller i bouillon.
Se alle de bedste opskrifter med Torsk eller
andre Fisk eller med Brød
INFO: Ratatouille er en traditionel fransk provencalsk
sammenkogt ret af tomater, løg, courgetter, peberfrugter og auberginer, som
sauteres i olie.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------