Ved hjælp af foodprocessoren er denne festsuppe hurtigt lavet. En håndfuld isterninger i og den er afkølet. Det her er en virkelig speciel lækker suppe at lave netop nu!
Tid: ca 15 min. 4
pers.
# Ingredienser
2 røde peberfrugter
5 tomater
1 bdt. purløg
1 zucchini (squash)
½ agurk
1-2 fed hvidløg
1 liter grønsagsbouillon
(vand + terning)
2 spsk olie
½ dl friskpresset
limesaft (2 stk)
1 tsk salt
½ tsk peber
500 g rejer med skal
* Fremgangsmåde
1. Skyl alle grønsagerne
godt. Udkern peberfrugterne.
2. Hak peberfrugter,
tomater, purløg, zucchini, agurk og hvidløg fint.
Brug gerne
foodprocessorens kniv.
3. Hæld det hele i
en skål.
Tilsæt grønsagsbouillon, olie og limesaft. Smag til med salt og peber.
4. Pil rejerne og
kom dem i suppen.
5. Ved serveringen
skal suppen være meget kold.
Læg evt. nogle
isterninger i for at fremskynde afkølingen.
6. Server med hvidt
brød.
Tips: Bouillonen laver du hurtigst ved at opløse
terningen i 1 dl vand, som du varmer i mikroovnen på fuld effekt. Bland
derefter dette med koldt vand til 1 liter.
INFO: Gazpacho er en kold suppe fremstillet af findelte rå
grønsager. Opskriften stammer fra Andalusien i Spanien. Suppen er baseret på
bouillon, tørret brød, hvidløg, olie, salt og eddike. De fleste
opskrifter indeholder tomat. Rød gazpacho laves af tomater, peberfrugt, agurk,
løg og eventuelt flere grønsager.
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------