Hamburgerryg er en
god basisråvare, fordi den er klar til brug, som den er. Den let røgede smag
gør at den passer
til mange forskellige ingredienser.
Tid: 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
400 g hamburgerryg
uden ben
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
100 g Danbo ost
1 lille glas sorte
oliven (60 g)
1 salathoved (se tips)
1½ dl yoghurt
naturel
1 fed hvidløg
½ spsk friskpresset
citronsaft
salt og peber
½ bdt. bladpersille,
hakket
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler. Skyl og udkern peberfrugterne.
Skær dem i strimler.
Skær osten i tern.
2. Bland kød,
peberfrugter, ost og oliven.
3. Skyl og del
salatbladene. Lad dem dryppe af.
4. Bland yoghurten
med presset hvidløg, citronsaft, -
salt, peber og det
meste af persillen.
Resten af persillen
gemmes til pynt.
5. Anret grupper af
salatblade, evt. revet i mindre stykker, på et stort fad.
Fordel hamburgerryg-blandingen
over salaten.
Hæld lidt sauce
over.
6. Server med resten
af saucen i en skål ved siden af.
Et godt landbrød hører til.
Tips: Skift med forskellige salat-sorter, alt efter
sæson.
Bland gerne flere sorter.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------