Her får du havaborre i 5 spændende udgaver. På under 30 min
kan du snildt lave en lækker fiskeret med friske grønsager sammen. Nemme
opskrifter
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 30 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 renset og skællet
havaborre
1 fed hvidløg
1 spsk sennep
2 tsk citronsaft
4 spsk olie
1 nip mild, stødt
chili
4 tomater
3 store courgetter
salt og peber
* Tilberedning
Krydr fisken
indvendigt med salt og peber.
Pil hvidløget, skær
det i kileformede splitter, og stik dem i fisken.
Forvarm ovnen til
210 °C.
Bland sennep,
citronsaft og 2 spsk olie i et ovnfast fad.
Krydr med salt,
peber og chili.
Skyl tomaterne, hak
dem, og fordel dem i fadet. Læg fisken på.
Skyl courgetten,
skær den i tynde skiver, og skær endestykker i julienne.
Læg skiverne taglagt
som skæl hen over fisken.
Bland julienne i
tomaterne langs kanten.
Dryp det hele med en
smule olie.
Giv fisken 30 min i
den forvarmede ovn. Server straks.
Havaborre med mandelskæl
Rist 50 g
mandelflager på panden.
Fordel dem over
retten efter de første 25 min i ovnen.
Havaborre med fennikelskæl
Kassér det yderste af en
fennikelknold.
Skær resten i tynde
skiver.
Brug dem i opskriften
i stedet for courgetteskiver.
Guldbrasen med
courgetteskæl
Udskift havaborren med
guldbrasen.
Havaborre med gurkemejetomater
Tilsæt 1 tsk gurkemeje
til juliennen, og kom den i tomaterne,
samt (eller) 1 lille
rød chili, uden kerner og i tynde skiver.
Se alle de bedste opskrifter
med Fisk Grønt Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------