Hjortekød er fint
til gryderetter - det er mørt og har en svag vildtsmag. I denne ret kombinerer
vi kødet med asparges, løg, ananas og øl. En sikker succes!
Tid: 45-55 min,
heraf 35-45 mm. kogetid. Retten er
fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g hjortekød uden
ben
1 spsk smør eller
margarine
½ tsk salt
1 dl øl
2 dl bouillon af
terning
1 rød chili
1 ds. asparges (200
g)
1 bdt. forårsløg
1 dl cremefraiche
1 ds. ananas i
skiver (220 g)
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler. Brun det i fedtstoffet på en pande.
Læg kødet over i en
gryde og drys med salt.
2. Tilsæt øl og
bouillon. Hak chilien fint og kom den i.
Lad det koge til kødet er mørt, ca. 30 min
3. Lad aspargesene
dryppe af og del dem midt over.
Skær forårsløgene i
3 dele.
4. Kom asparges og
forårsløg i gryden.
Tilsæt cremefraiche
og lad det koge 5 min .
5. Skær ananassen i
tern og kom dem i gryden.
Server straks med løse
ris eller hvide kartofler.
Tips: I stedet for hjortekød kan du bruge rådyr,
der tilberedes som anvist ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Vildtkød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------