Denne krydrede suppe er hurtig at lave og solid og varmende.
Holder du af stærkt krydret mad, tilsættes en hakket, frisk eller tørret chili
med kerner.
4-6 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
1 lag tørrede ægnudler fra en pakke på 250 g
1 spsk olie
4 kyllingeoverlår uden skind og ben, i tern
1 bundt forårsløg , i skiver
2 fed hvidløg, hakkede
2 cm frisk ingefær, fint hakket
8½ dl hønsekødbouillon
2 dl kokosmælk
3 tsk rød karrypasta
3 spsk jordnøddesmør
2 spsk lys sojasauce
1 lille, rød peberfrugt, hakket
60 g frosne ærter
salt og peber
* Tilberedning
1. Kom nudlerne i et lavt fad og udblød dem i kogende vand
efter pakkens anvisning.
2. Varm olien i en stor, forvarmet gryde eller wok.
Tilsæt kyllingekød og svits 5 min under omrøring, til det er
let brunet.
3. Tilsæt den hvide del af forårsløg, hvidløg og ingefær.
Svits 2 min under omrøring.
4. Rør bouillon, kokosmælk, karrypasta. ·jordnøddesmør og
sojasauce i.
5. Smag til med salt og peber.
Bring suppen i kog under omrøring. Koges 8 min under jævnlig
omrøring.
6. Tilsæt peberfrugt, ærter og den grønne del af forårsløg
og kog 2 min.
7. Tilsæt de afdryppede nudler og varm dem igennem.
Fordel suppen i varme skåle og server med gaffel og ske.
Næringsindhold:
Kalorier 196. Sukker 4 g. Proteiner 16 g. Fedt 11 g.
Kulhydrater 8 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
VARIANT
Grøn karrypasta kan anvendes i stedet for den røde for at få
en knapt så stærk smag.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.