Denne ret, som er enkel at tilberede og fuld af smag, egner
sig perfekt til særlige lejligheder.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 5 min.
# Ingredienser
250 g tynde glasnudler
2 spsk solsikkeolie
1 løg, i skiver
2 friske, røde chilier, udkernede og meget fint hakkede
4 limeblade. i tynde strimler
1 spsk hakkede korianderblade
2 spsk palmesukker eller sukker
2 spsk fiskesauce
450 g rå tigerrejer, pillede
* Tilberedning
1. Hæld nudlerne i en stor skål, dæk dem med kogende vand og
lad dem trække 5 min.
Afdryppes og sættes til side.
2. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller pande, til den
er meget varm.
3. Tilsæt løg, chilier og limeblade og lynsteg i 1 minut.
4. Tilsæt koriander, sukker, fiskesauce og rejer og svits
under omrøring i yderligere 2 min, eller til rejerne er lyserøde.
5. Tilsæt nudlerne og vend det hele sammen. Lynsteg
yderligere 1-2 min,
eller til det er gennemvarmt.
6. Fordel nudler og rejer i varme portionsskåle og server
straks.
Næringsindhold:
Kalorier 259. Sukker 9 g. Proteiner 28 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 20 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Kokkens tip
Kan du ikke få rå kinarejer, erstattes de med kogte.
De tilsættes sammen med nudlerne i trin 5 og steges kun 1
minut, blot for at varme dem igennem,
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.