Der skal da æg i salater. Denne salatopskrift med æg er en rigtig delikat, dansk sommersalat. Nyd salaten som den er, til en god bøf eller som frokostsalat, let
aftensmad og tilbehør ved grillen.
Brøndkarse er en skarpt smagende urt, som du kan købe eller være
heldig at finde i stort antal langs vandløb og åer. Den skarpe smag har været
brugt til madlavning i århundreder, og brøndkarse er stadig en klassiker i
mange køkkener.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
2-3 æg
4 kogte, kolde
kartofler
2 æbler
1 kogt eller syltet
rødbede
2-3 bdt brøndkarse
5 spsk olie
1-2 spsk citronsaft
½-1 tsk sennep
salt, peber
* Fremgangsmåde
1. Kog æggene 6-8
min., pil dem og skær dem i halve eller kvarte.
Skær kartofler og æbler - skræl dem evt. - i skiver eller terninger.
Skær rødbeden i små terninger.
2. Bland æg,
kartofler, æbler, rødbede og brøndkarse i en skål.
3. Rør marinaden
sammen af olie og citronsaft, krydr med sennep, salt og peber og hæld marinaden
over.
Se alle de bedste opskrifter med Salater
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------