Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Salsa fresca fra Catalonien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til at trække
# Ingredienser
1 bundt forårsløg
500 g tomater
2 grønne chilier
4 spsk olie
4 spsk øl
2 spsk citronsaft
1 spsk tomatpuré
2 tsk sukker
salt
1 fed hvidløg
* Tilberedning
1. Forårsløgene gøres i stand, skylles og snittes i
småstykker.
2. Tomaterne skoldes, flås og halveres.
Stilkfæsterne og kernerne fjernes, og tomaterne skæres i små
terninger.
3. Chilierne skæres i små stykker.
Olien røres sammen med øl, citronsaft, tomatpuré, sukker og
salt.
Hvidløgsfeddet skrælles, presses i, og det røres sammen.
4. De klargjorte grønsager drysses med salt, kommes i saucen
og blandes med den.
5. Lad salsaen trække i mindst 1 time.
Salsa fresca passer til kød og brød på spid.
Pr. portion ca 91 kcal/382 kj. 2 g protein. 5 g fedt. 8 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------