Denne grønsagsgryde med gode stykker af gulerod, løg og porre er en herlig vegetarisk ret. Du kan dog frådse lidt ved at grille en bøf til - det bliver en festlig middag.
Tid: 30-35 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed ca 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g kartofler (7-8
stk)
2 gulerødder
2 dl rødvin
2 dl vand
1 terning
grønsagsbouillon
1 tsk timian
2-3 laurbærblade
10-15 små løg
1 porre
salt
persille
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
skrælle kartofler og gulerødder.
Skær kartoflerne i
både og gulerødderne i tern.
2. Bring vin, vand, bouillonterning,
timian og laurbærblad i kog i en rummelig gryde.
3. Læg kartofler og
grønsager i gryden og lad det koge ca 10 min.
4. Skræl løgene og
rens porren.
Flæk løgene og skær porren i stykker a ca 2 cm.
5. Læg løg og porre
i gryden. Lad den koge yderligere 5-10 min.
6. Smag til med
salt. Drys hakket persille over.
7. Server gryden som
den er, evt. med brød og ost til.
Tips: Hvis du vil gøre retten mere mættende og ikke
vegetarisk,
kan du lade stykker
af pølse
eller hamburgerryg koge med.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------