Tortilla serveres i mange variationer i Spanien. Denne let fordanskede version har navn efter de
gode wienerpølser. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 35-40 min. 4
pers.
# Ingredienser
500 g kartofler (4-5
stk)
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 wienerpølser
4 æg
4 dl mælk
½ bdt. purløg
1 knsp sort peber
½-1 tsk salt
2 spsk smør eller
margarine
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
koge kartoflerne med skræl.
2. Skyl og udkern
peberfrugterne. Skær dem i strimler.
3. Skær pølserne i 1½
cm tykke skiver.
4. Pil kartoflerne
og skær dem i tynde skiver.
5. Pisk æg, mælk og
klippet purløg sammen.
Krydr med peber og
salt.
6. Smelt fedtstoffet
på en pande.
Bland kartofler, peberfrugter og pølser.
Lad det hele stege
et par minutter.
7. Hæld æggemassen
på og lad den stivne ved svag varme.
8. Server direkte
fra panden med brød og evt. lidt friskklippet purløg.
Tips: I stedet for wienerpølser kan du fx bruge
røget medister i små tern eller andre pølser.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Wienerpølser
INFO: Tortilla er et fladbrød, som typisk laves af majsmel
eller hvedemel. På spansk betyder "tortilla" en "lille
kage". De blev oprindelig lavet af de indfødte folk i Mesoamerica.
Tortillas lavet med majsmel er den oprindelige type af tortilla, som stadig er
meget populær i Mexico og Mellemamerika.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------