Når
det er højsæson for danske æbler, så lad dem også blande sig i maden, hvor de
kan bidrage med både sødme, syre og sprødhed.
4
personer. Er I kun to , så halver opskriften.
Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: 10 min.
#
Ingredienser til Wok med svinekød og æbler:
1
savojkål eller 500 g hvidkål
6-8
stilke bladselleri
3
porrer
2
æbler
1 spsk
æbleeddike
2 spsk
olie
250
g hakket svinekød
friskkværnet
peber
1 spsk
sojasauce
1
bundt dild
Tilbehør:
groft brød eller kogte ris
*
Sådan
laver du Wok med svinekød og æbler:
Snit
kålen i tynde strimler.
Skær
bladselleri i små stykker, og porrerne i skiver.
Vask
og udkern æblerne, og skær dem i tynde både.
Bland
dem med eddike.
Varm
en wok eller stegegryde godt op.
Hæld
halvdelen af olien i, og steg kødet i ca. 5 min. under omrøring.
Krydr
med peber.
Gør
wokken/gryden ren, varm den op igen, og hæld resten af olien i.
Steg
grønsagerne sprøde under omrøring i 3-4 min.
Vend
æblestykker og eddike sammen med kød og grønsager.
Tag
retten fra varmen, og smag til med sojasauce og fintklippet dild.
Server
straks med brød eller kogte ris.
Her finder du flere opskrifter på dejlige wokretter. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD