Her får du let tilbehør i flere spændende udgaver. Fx bagt
fennikel og tomat, fennikel, tomat og quinoa, med ricotta og tomater, med
bresola eller Anisvand – det bedste tilbehør
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 25 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 fennikelknolde
½ kg tomater
1 skalotteløg
3 spsk olie
salt og friskkværnet
peber
1 stilk frisk timian
* Tilberedning
Skyl og tør
fenniklen. Skær bunden samt stænglerne væk, og
fjern de yderste
blade. Skær hver fennikel over på langs.
Damp dem 10 min.
Skyl og halver
tomaterne. Pil og hak skalotteløget.
Pensl et ovnfast fad
med 1 spsk olie. Forvarm ovnen til 180 °C.
Arranger
fennikelstykkerne, de halve tomater samt
hakket skalotteløg i
fadet. Dryp med resten af olien.
Krydr med salt og
peber.
Drys med lidt
timian, og bag retten 25 min i ovnen.
Bagt fennikel, tomat og quinoa
Kom 300 g kogt quinoa blandet med 2 spsk olie
i bunden af et ovnfast fad.
Tilbered fennikel og tomater som i opskriften ovenfor,
og fordel dem over quinoaen.
Fennikel med ricotta og tomater
Mos 200 g ricotta med 2 spsk skummetmælk, smag til med salt,
og hæld over grønsagerne.
Fennikel med bresola
Tilsæt 50 g strimlet bresola eller lufttørret skinke.
Udskift timian med oregano.
Anisvand
Tag bladene fra toppen af en fennikel, og
lad dem trække i en kande med vand i køleskabet 24 timer.
Det giver en lækker, forfriskende og udrensende drik.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------