Den friske aroma af citronskal og karsens skarphed harmonerer perfekt med den sprøde knudekål
- Du får succes med denne opskrift 🎵
Til 2 personer 💖 Er
du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
400 g knudekål
1 spsk smør
salt, peber og ¼ tsk
sukker
1 dl grønsagsbouillon
2 spsk cremefraiche
38 %
1 tsk reven
citronskal (økologisk)
2 spsk citronsaft
6 spsk karse
* Tilberedning
1. 400 g knudekål skrælles og skæres i 1 cm
brede stave.
De steges let i 1
spsk smør og krydres med salt, peber og ¼ tsk sukker.
1 dl grønsagsbouillon
hældes i, og det hele koges under låg ved middel varme i 5 min.
2. Derefter kommes 2 spsk cremefraiche i, og
det hele koges uden låg i 3-5 min.
1 tsk reven
citronskal tilføjes.
Der krydres med 1-2
spsk citronsaft og eventuelt salt og peber.
6 spsk karse vendes
i knudekålen.
Energi pr. portion:
4 g protein, 14 g fedt, 9 g kulhydrater = 178 kcal (745 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.