En
skøn råkost, som kan serveres som tilbehør og som fyld i en sandwich.
Arbejdstid:
15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
Ingredienser til Coleslaw med citron:
¾ dl
kvark eller græsk yoghurt
1
usprøjtet citron
1-2
tsk sukker
250
g fintsnittet hvidkål eller rødkål (eller halvt af hver)
2
gulerødder
2
forårsløg (fintsnittede)
salt
og peber
*
Sådan
laver du Coleslaw med citron:
Pisk
kvark eller yoghurt sammen med fintrevet citronskal og 1-2 spsk citronsaft.
Smag
til med sukker, salt og peber.
Skær
kålen i meget tynde strimler - brug evt. et mandolinjern.
Riv
gulerødderne groft.
Vend
grønsagerne sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
Lad
salaten trække i køleskabet min. ½ time.
Her
finder du flere opskrifter på dejlig salat.
Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD