Tilbehør. Arbejdstid: 5 min. Afkøling: ca 1 time. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Dildsmør:
100 g smør
1 tsk citronsaft
3-4 spsk finthakket
dild
evt. ½ fed hvidløg
*
Sådan laves Dildsmør:
Rør smørret blødt.
Tilsæt citronsaft,
finthakket dild samt eventuelt presset hvidløg.
Stil dildsmørret
koldt, til det skal serveres.
Tips: Dildsmør er især egnet til kogt, stegt eller
grillstegt fisk eller lyst kød eller fjerkræ.
Det kan skæres i
skiver halvfrosset og anbringes på schnitzler eller på dampede grønsager eller
grønsagsomeletter eller -gratiner.
Smørret kan
tilsættes lidt fransk sennep sammen med den hakkede dild.
Kan fryses.
Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Dild
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------