En frisk salat med avocado, grape og tomat, der toppes med reven ost. Salaten passer perfekt som tilbehør til tungere retter som fx. en risotto eller gratin. Kan selvfølgelig nydes året rundt.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
30 min.
# Ingredienser
1 grapefrugt
1 appelsin
1 avocado
1 salathoved
3-4 modne tomater
200 g hytteost
salt, peber
3-4 spsk mild, reven
ost, fx danbo
2 spsk sennep
1 spsk vineddike
2 spsk tomatpuré
1 spsk olie
* Fremgangsmåde
1. Skræl grapefrugt
og appelsin, fjern hinderne og skær frugtkødet i småstykker.
Del avocadoen, fjern
stenen, skræl og del avocadoen i tynde både.
2. Skyl og tør
salaten.
Skyl tomaterne og
skær dem i både.
3. Læg salatbladene
på et fad og fordel frugtkød, avocado og tomater herover.
Rør hytteosten med
salt og peber og kom det i midten af salaten.
Drys med reven ost.
Rør en marinade af sennep, eddike, tomatpuré og olie og dryp den over salaten.
Se alle de bedste opskrifter med Avocado
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------