Tilbehør. Arbejdstid: ca 25 min. Kogetid: ca 15 min. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)
# Ingredienser til Fennikel med tomater og svampe:
2 små fennikler
2 spsk olie
2 tomater
1 løg
2 dl halvtør hvidvin
100 g champignon
salt og peber
lidt hakket persille
*
Sådan laves Fennikel med tomater og svampe:
1. Skær rodskive og
stilke af fenniklerne og fjern de yderste blade, hvis de er tørre.
Skyl fenniklerne l
koldt vand, del dem på langs og skær dem i ikke for tynde skiver på tværs.
2. Skold og flå
tomaterne, del dem i kvarte og fjern kernerne. Pil og hak løget.
3. Varm olien i en
gryde og lad de skivede fennikler snurre heri i et par min.
Tilsæt tomatkød og
løg og hæld hvidvinen ved.
Krydr med salt og
peber, læg låg på og lad retten snurre for svag varme i ca 10 min.
4. Tilsæt de
istandgjorte, skivede champignoner og lad retten snurre yderligere 4-5 min.
Smag endeligt til
med salt og peber og server med et drys hakket persille.
Tips: Velegnet
tilbehør til stegte fiskeretter, kogt skinke og hamburgerryg.
En lidt større
portion kan, ledsaget af nykogte løse ris eller spaghetti, udgøre en vegetarisk
hovedret.
Se alle de bedste opskrifter med fennikel
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------