Rå fennikel i salat? De sunde knolde med den typiske anissmag passer perfekt til vandmelon og
parmaskinke - Du får succes med denne opskrift!
Til 4 portioner.
Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
1 fennikel (650 g)
salt og peber
1 spsk frisk
basilikum, hakket
2 tsk citronsaft
2 spsk olie
600 g vandmelon.
8 skiver parmaskinke
* Tilberedning
1. 1 fennikel gøres i stand og høvles i så
tynde strimler som muligt.
2. De blandes i en skål med salt, peber og 1
spsk hakket basilikum og æltes kraftigt 2-3 min.
2 tsk citronsaft og
2 spsk olie tilsættes.
Lad det trække 10
min.
3. I mellemtiden skrælles 600 g vandmelon.
Fjern kernerne, så
godt som muligt og skær melonen i terninger.
De blandes med
fenniklen.
4. 8 skiver parmaskinke lægges på 4 tallerkener
og læg salaten ved.
Drys med lidt peber.
Energi pr. portion:
9 g protein, 7 g fedt, 6 g kulhydrater = 139 kcal (580 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.