Nyd
de grillstegte aubergineskiver som tilbehør eller som fyld i en sandwich eller
burger. De er også gode sammen med mozzarellaost og frisk basilikum.
4
personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
30 min. Grilltid: 10 min.
#
Ingredienser til Grillet aubergine med myntedressing:
Myntedressing:
1
håndfuld friske mynte blade
2
dl yoghurt naturel
salt
og peber
Grillet
aubergine:
1
stor aubergine
2 spsk
olie
flagesalt
Pynt:
evt.
friske mynteblade
*
Sådan
laver du Grillet aubergine med myntedressing
HAK
myntebladene, og rør dem i yoghurten.
Smag
til med salt og peber, og lad dressingen trække, mens du griller
aubergineskiverne.
Vask
auberginen, og skær den i tykke skiver.
Pensl
dem let med olie, og grill dem på begge sider på en mellemvarm grill (eller grillpande),
til de er møre og har et flot grillmønster.
Læg
aubergineskiverne på et fad, og drys med salt.
Dryp
yoghurtdressing over, og pynt med mynteblade.
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD