Grillet kinakål er super nemt at lave, og det smager skønt.
Perfekt til sommeren med grillet kylling, bøffer, majs m.m. Nem mad med masser
af smag og sprødhed.
Tilbehør til 4 personer. Er I kun to , så halver opskriften.
# Ingredienser til Grillet kinakål:
1 kinakål
2 dl mayonnaise
1 stor håndfuld kapers
1 håndfuld blomsterkarse - blade og blomster
1 håndfuld brøndkarse
*
Sådan laver du Grillet kinakål:
Fjern de yderste blade af kålen, og del hjertet i 4 lige
store stykker.
Hak kapers superfint, og vend dem i mayonnaisen.
Steg kålhjerterne ved høj varme på en grill.
Sørg for, at de tager godt med farve og karamelliserer.
Tag kålstykkerne af grillen, og kom dem direkte op i skålen
med mayonnaisen.
Vend det hele rundt, og sørg for, at mayonnaisen kommer ind
i alle riller og sprækker.
Krydr med salt og peber, og anret sammen med brøndkarse og
blomsterkarse.
Når du har gang i grillen, kan du jo passende grille en god
hakkebøf til kålen - det vil passe perfekt.
---
Se flere dressinger og skønne salater
her
Kilde: Hjemmets bedste MAD