Tilbehør. Let at lave. Lav pris. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: ca. 8 min. Trækketid: mindst ½ time. Kan tilberedes i mikroovn. (4 personer)
# Ingredienser
til Gulerødder, marinerede:
500 g gulerødder
salt
Marinade:
5 spsk olie
2 spsk vineddike
1 fed hvidløg
1 bdt purløg
salt og peber
*
Sådan laves Gulerødder, marinerede:
1. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå.
Kog dem i letsaltet vand i 6-8 min.
De skal være møre, men stadig sprøde.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Marinade:
2. Pisk eller rør olie og eddike sammen, tilsæt knust
hvidløg, fintklippet purløg og smag til med salt og peber.
3. Kom de let afkølede gulerødder i en skål, hæld marinaden
over.
Lad gulerødderne trække heri, mindst ½ time.
Serveres som tilbehør til kød og fjerkræ.
Tips: Drys med finthakket persille eller mynte.
Gulerødderne må gerne være lunkne, når marinaden hældes
over, men er de for varme, kan de godt give olien en let harsk smag.
Se flere opskrifter
med Gulerod
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------