Sæt
pift på nogle helt almindelige gulerødder med frisk chili, ingefær og citron.
Godt og nemt hverdagstilbehør til både kød og fisk.
Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 12 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser til Gulerødder med chili:
4-6
gulerødder
1
frisk chili
10
g frisk ingefær
1
spsk olie
salt
citronsaft
*
Sådan
laver du Gulerødder med chili:
Skræl
gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
Halvår
chili'en og skrab frø og mellemvægge ud.
Hak
chili'en.
Skræl
ingefæren og hak den fint (kan udelades).
Steg
gulerødderne blanke i en dyb pande med lidt olie og tilsæt chili og evt.
ingefær.
Vend
rundt og tilsæt en anelse vand.
Læg
låg på og damp gulerødderne er møre (5-8 min.).
Smag
til med salt og citronsaft og server gulerødderne varme eller afkølede som
tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD