Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte
kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk –
altså her
Kuverter: 8
# Ingredienser
8 mellemstore løg
125 g hakket skinke eller pancetta
1,2 dl rasp
0,6 dl finthakket bredbladet persille
0,6 dl hakkede valnødder
2 spsk olie
1 spsk farin
* Tilberedning
1. Opvarm ovnen til 210 °C.
Hæld løgene i en mellemstor gryde.
Dæk dem med koldt vand og lad det småkoge i 20 min og dryp
det af.
2. Skær løgenes toppe af. Fjern indmaden og hak det.
Bland løgene med skinke, rasp, persille, valnødder og
halvdelen af olien.
Øs det over i løgskallerne og sæt dem i et letsmurt fad.
Sæt igen toppene på plads og pensl med resten af olien. Drys
med farin.
3. Bag dem i 25 min, indtil de er gyldne. Server dem straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.