Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Trækketid: 15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Julesalat, marineret:
3-4 julesalat (400-500 g)
Marinade:
1 dl olie
¼ dl vineddike eller citronsaft
½ tsk dijonsennep
salt og peber
*
Sådan laves Julesalat, marineret:
1. Befri julesalaten for de yderste blade, hvis de er
grimme, og skær rodskiven ud med et kegleformet snit.
Skyl salaten kort under rindende, koldt vand.
Salaten må ikke ligge i vand, så bliver den bitter.
Snit salaten fint og fordel den i et halvdybt fad.
2. Bland marinaden og hæld den over salaten.
Lad den trække svalt et kvarters tid.
Spis salaten til stegte kød- og fiskeretter.
Tips: Erstat en julesalat med en pillet appelsin
skåret i smalle både inden for hinderne.
Julesalaten kan også marineres i hele blade.
Se alle de bedste opskrifter med Julesalat
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------