Logo

Kantarelfrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kantarelfrikassé 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Kantarelfrikassé
500 g friske kantareller
2 (skalotte)løg
30 g smør
5 cl tør hvidvin
2-3 spsk olie
1 bdt persille
lidt citronsaft
salt og peber
*
Sådan laves Kantarelfrikassé
1. Skær det nederste af kantarelstokkene og børst svampene rene med en blød børste.
Skyl dem kun kort under koldt vand, hvis de er meget snavsede, og tør dem i et viskestykke.
Del de største af svampene et par gange.

 
2. Pil og hak løgene.
Smelt smørret på en pande og svits svampe og løg kort sammen for god varme.
Dæmp varmen.
Skyl og hak persillen.

 
3. Tilsæt hvidvin og olie og lad alt simre under låg i ca 10 min.

 
4. Tilsæt den hakkede persille og smag til med salt, peber og citronsaft.

 
Tips: Kantarelfrikasse smager især godt til kød- og vildtretter.
Andre svampe kan tilberedes ligesådan.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kantarel

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her