Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kantarelfrikassé
500 g friske kantareller
2 (skalotte)løg
30 g smør
5 cl tør hvidvin
2-3 spsk olie
1 bdt persille
lidt citronsaft
salt og peber
*
Sådan laves Kantarelfrikassé
1. Skær det nederste af kantarelstokkene og børst svampene
rene med en blød børste.
Skyl dem kun kort under koldt vand, hvis de er meget
snavsede, og tør dem i et viskestykke.
Del de største af svampene et par gange.
2. Pil og hak løgene.
Smelt smørret på en pande og svits svampe og løg kort sammen
for god varme.
Dæmp varmen.
Skyl og hak persillen.
3. Tilsæt hvidvin og olie og lad alt simre under låg i ca 10
min.
4. Tilsæt den hakkede persille og smag til med salt, peber
og citronsaft.
Tips: Kantarelfrikasse smager især godt til kød- og
vildtretter.
Andre svampe kan tilberedes ligesådan.
Se alle de bedste opskrifter med Kantarel
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------