Logo

Løg og rødbede relish opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løg og rødbede relish opskrift

 
En sød og klistret karamelliseret løg og rødbede relish - velsmagende - der er perfekt til hakkebøf, burgere og sandwich, og til stegt oksekød - prøv den lige. Giver ca 1 liter. Arbejdstid 1 time.

# Ingredienser
2 spsk olie
4 løg (800 g), skåret tyndt
330 g lysebrunt sukker
3¾ dl cider eddike
600 g friske rødbeder, skrællede, revet groft
1 tsk groft salt
½ tsk sort peber, kværnet

* Tilberedning
1. Varm olie i stor gryde; kog løg under omrøring ca. 15 minutter eller indtil løg er blødgjort og karamelliseret.


2. Tilsæt resterende ingredienser; omrør over høj varme uden kogning, indtil sukker er opløst.
Kog op.
Reducer varmen; lad simre uden låg, omrøres lejlighedsvis, ca 30 min, eller indtil rødbeder er møre og relishen er tyk.


3. Kom i varmsteriliserede krukker; forsegl straks.
Sæt etiketter med dato, når de er kolde.

TIPS:
Brug engangshandsker, når du skræller rødbeder, da de pletter dine hænder.
Opbevar relish på et køligt, mørkt sted i mindst tre uger før åbning og i køleskab efter åbning.

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her